SENSISpec ELISA Süt (Kazein) Alerjen 48 Kuyucuk
Sığır sütü, özellikle çocuklar için en önemli alerjenik gıda bileşenlerinden biridir. Zaten çok düşük miktarlarda sığır sütü, ciddi vakalarda anafilaktik şoka yol açabilecek alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle, süt alerjisi olan kişiler süt veya süt içeren yiyecek tüketiminden kesinlikle kaçınmalıdır. Özellikle kurabiye, hazır yiyecek veya içecek gibi ürünlerde gizli süt proteinlerinin varlığı, süt alerjisi olan kişiler için kritik bir sorundur.
AB Direktifi 2003/89 / EG’ye göre sığır sütü ilavesi etiketlenmelidir. Gıda maddelerindeki büyükbaş hayvan sütünün tespiti için hassas tespit sistemleri gereklidir. Sığır sütü proteinlerinin yaklaşık % 80’i kazeindir. Peynir altı suyunun ana alerjeni olan ß-laktoglobulin, toplam protein miktarının % 10’unu daha fazla temsil eder.
SENSI Spec Milk ELISA, NIST 1549 referans malzemesine dayanan süt proteinleri için oldukça hassas bir algılama sistemini temsil eder. Test benzer şekilde gıdalardaki kazein ve ß-Laktoglobulin kalıntılarının miktarını belirleyebilir ve çerezler, ekmek kırıntıları, sosis, portakal suyu, şarap, soya ürünleri ve çikolata için doğrulanır.
SKU | HU0030038 |
Test prensibi | Sandviç enzim immüno analizi |
Biçim | Mikrotitre plakası |
Kuluçka süresi | 60 dk. (20/20/20 dk.) |
Standartlar | 0; 0.4; 1 ‘dir; 4; 10 ppm süt proteini |
Tespit etme | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama limiti (LOD) | 0.05 ppm |
Nicelik Aralığı | 0,4 – 10 ppm |
Çapraz reaktiflikleri | Hayır |
Raf Ömrü (ay) | 13 |
Depolama | 2-8 ° C |
SENSISpec ELISA Süt (Kazein) Alerjen 48 Kuyucuk ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.