SENSISpec ELISA Kabuklular (Tropomyosin) Alerjen 96 Kuyucuk
Kabuklular önemli bir gıda alerjen grubunu temsil eder. Bu bağlamda, tüm yaygın kabuklu türlerinde bulunabilen tropomiyozin en önemli proteindir. Pişmiş kabuklu özütlerinde bu protein toplam proteinlerin yaklaşık% 20’sini temsil etmektedir.
Çoğunlukla üretim sürecinin bir sonucu olarak çapraz kontaminasyon sıklıkla görülür. Bu, birçok durumda yiyeceklerde kabuklu kalıntılarının varlığının neden dışlanamayacağını açıklar. Bu nedenle gıda maddelerindeki kabuklu kalıntıları için hassas tespit sistemleri gereklidir.
SENSI Spec Crustaceans (Tropomyosin) ELISA, Tropomyosin (Penaeus indicus’tan) için oldukça hassas bir algılama sistemidir ve özellikle balık ürünleri, çorbalar, soslar, fırın ürünleri ve et ürünlerinde kabuklu kalıntılarının miktarını belirlemekte kullanılır.
SKU | HU0030006 |
Test prensibi | Sandviç enzim immüno analizi |
Biçim | Mikrotitre plakası |
Kuluçka süresi | 60 dk. (20/20/20 dk.) |
Standartlar | 0; 20, 60; 200; 400 ppb |
Tespit etme | 450 nm (HRP + TMB) |
Algılama limiti (LOD) | Soya sosu 1.7 ppb Sebze çorbası 3.6 ppb Fırın ürünleri 0.9 ppb Balık 8.5 ppb Et 10.3 ppb |
Nicelik Aralığı | 20-400 ppb |
Çapraz reaktiflikleri | Hayır |
Raf Ömrü (ay) | 24 |
Depolama | 2-8 ° C |
SENSISpec ELISA Kabuklular (Tropomyosin) Alerjen 96 Kuyucuk ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.